16 évesen(egy nyári szünetben) anyukám kiültetett maga mellé a kiskonyhába, kezembe nyomott egy füzetet és elkezdtünk főzni! Mutatta, diktálta a receptet, én meg leírtam! Következő héten meg kellett főzzem. Az alap dolgok mentek. Akkor kínszenvedésnek éltem meg.
19 évesen kaptam egy saját konyhát. Ott álltam egyedül, csak telefonos segítséggel és néztem a tűzhelyet, a lábast és hirtelen nem tudtam mihez kezdjek.
Ekkor vettem elő a a megírt receptfüzetem és kezdtem el főzni! Azóta szenvedélyemmé vált!

Vőlegényem is szereti főztömet és ez a legjobb érzés a világon!
Én, mint kezdő háziasszony ebbe a Blogba írom le tapasztalataim, összegyűjtött-kipróbált receptjeim!
Remélem másnak is segíthetek!
Jó olvasgatást & Sütést-főzést!

2010. február 22., hétfő

Narancsos-csokis muffin

Ma sem marad el a sütés!!! A tegnapi almás muffin elillant és pótolni kellett! Nem csak a sütit, de a mérhetetlen sütési vágyamat is. Ma egész nap recepteket irogattam a kis gűjteményeme és ostálytársaim is előszeretettel kérték el, hogy jegyzeteljenek. Olyan jól esett!
Ezt a muffint sütöttem már, de még mindig van narancsom és hogy fogyjon ez volt a leggorsabb recept, hogy végleg eltűnjenek anarancsok a konhából. És persze osztálytársam meglátta,megkedvelte, kiírta->én meg megkívántam:DKicsim csinált egy lesifotót! Ilyen vagyok, ha bénázom és mellécsöppen a tészta:D Igaz előtte fél órával takarítottam le a tűzhelet! De ez az én formám:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése