Gondoltátok volna, hogy ez az étel sütőzacskóban sült fűszeres csirkecombnak indult??? Aztán elfelejtettem venni sütőzacskót...:D És maradt az alufóliás csirkecomb, melybe dobáltam pár karika citromot is, mert olyan unalmas egy étel már, simán margarinnal, meg sóval.
Én eddig csak rántott húsra csorgattam citromot egy horvátországi nyaraláson. Életembe nem gondoltam volna, hogy ez ilyen finom. Hogy a hús és a citrom mennyire passzol egymáshoz. Igazából a barackos csirkemell is ilyen. Melyet megszeretettem mindenkivel:D Senki sem gondolná, hogy az édes gyümölcs mennyire finom a hússal.
Készítettem hozzá kis dinsztelt burgonyát(szépen fejezzem ki magam).
És szuper finom lett és omlós!:D
Nah és akkor hogy is készült???
Combokat megtisztítottam, bemargarinoztam a hőálló tálat jól besóztam a zöldfűszersóval a csirkéket. Kis margarin darabkákat is tettem rá és rádobáltam egy fél citromot felkarikázva.Készítettem hozzá kis dinsztelt burgonyát(szépen fejezzem ki magam).
És szuper finom lett és omlós!:D
Nah és akkor hogy is készült???
Lefedtem az alufóliával és 1 órát alatta sütöttem, majd levettem az alufóliát és megpirítottam.
És akkor a körmöm, amelyet nem hagyhattam ki, hogy ne mutassam meg nektek. Anyum körme ilyen és mikor megláttam egyből a sütés jutott eszembe. Bolond vagyok, de most gyümölcsös a körmöm:D
Igazi gasztro-blogger körmén is az ételekre gondol....
És Ő készítette nekem, nagyon szépen köszönöm nagyon tetszik:D!!!(kis reklám)
Annyira édes!
Jóóó étvágyat!
Igazi gasztro-blogger körmén is az ételekre gondol....
És Ő készítette nekem, nagyon szépen köszönöm nagyon tetszik:D!!!(kis reklám)
Annyira édes!
Nem semmi körmök:)
VálaszTörlésÉn is nem rég csináltam citromos-rozmaringos csirkét parmezános bundában. De csináltam már mézes-citromosat is. A citrom elég sok ételhez passzol. Érdekes, én mindig először pirítok, aztán párolok. Dehát ahány ház...:)
Mézes citromos nagyon jól hangzik.
VálaszTörlésKipróbálom, majd fordítva is. :D
Hú szép a körmöd!!!!
VálaszTörlés