16 évesen(egy nyári szünetben) anyukám kiültetett maga mellé a kiskonyhába, kezembe nyomott egy füzetet és elkezdtünk főzni! Mutatta, diktálta a receptet, én meg leírtam! Következő héten meg kellett főzzem. Az alap dolgok mentek. Akkor kínszenvedésnek éltem meg.
19 évesen kaptam egy saját konyhát. Ott álltam egyedül, csak telefonos segítséggel és néztem a tűzhelyet, a lábast és hirtelen nem tudtam mihez kezdjek.
Ekkor vettem elő a a megírt receptfüzetem és kezdtem el főzni! Azóta szenvedélyemmé vált!

Vőlegényem is szereti főztömet és ez a legjobb érzés a világon!
Én, mint kezdő háziasszony ebbe a Blogba írom le tapasztalataim, összegyűjtött-kipróbált receptjeim!
Remélem másnak is segíthetek!
Jó olvasgatást & Sütést-főzést!

2010. március 14., vasárnap

Új lakó: Stahl Judit gyors muffinok

Még emlékeim között van a sok vasárnap reggel, amikor néztem a mesét és vártam, hogy kezdődjön a Stahl komyhája műsor. Fogtam az első osztályos füzetem és gyors körmöltem a recepteket. Ilyenkor megkívántam a "kotyvasztást" és előszeretettel használtam el nagymamám tojásait, vagy égettem oda a krumplit.
Azóta is ha tehetem megnézem a műsort és már nyertem is benne(amit nem gondoltam volna évekkel ezelőtt a tv előtt kuporodva), de a Jézuska is meglepett az egyik könyvével, szülinapomra is kaptam és most az egyik üzletlánc, pontgyűjtős akciója jóvoltából és anyukám pontjai jóvoltából(nekem kevesebb volt, így ő feláldozta pontjait, én meg vásároltam rá) megvan a muffinos könyv is! És nagyon tetszik!!! Tele jó muffin receptel, pont olyanokkal, amilyenek egy muffinmániásnak kell!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése