Így jött az ötlet csinálok héjában sült burgonyát, de nem tudtam eldönteni, mit készítsek mellé. Este gyors kivettem a fagyasztóból egy kis csirkemellett és sütés közben jött meg az ihlet.
A melleket kiklopfoltam, és fűszersóval jól megszórtam, majd olajat hevítettem és 1 szál újhagymát daraboltam bele, nagyon apróra. Ebbe sütöttem ki a melleket, melyeknek jó sós íze vol, kellemesen fűszeres és kis pikantéri a hagymás olaj, ami igazán különlegest ízt adot neki.(Hasonlóan csináltam, mint a vajban sült csirkemell, de a hagyma jobb ízt adott neki)
A burgonyát erősen megmostam és forró előmelegített sütőbe pakoltam őket, majd mindig locsolgattam vízzel.
Késsel megszúrkálva ellenőriztem a puhaságát. Kb. 1 óra alatt megsült.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése