A párommal a 3-4. randin nála melegszendvicseket gyártottunk. Konzerves melegszenyakrém volt és isteni. Igen ám, egy darabig lehetett kapni...Aztán szőrén-szárán eltűnt a polcokról! Aztán kíséleteztünk, de ő egyiket sem kedvelte. Így egy darabig ez a vacsora nem kerűlt az asztalra, majd már nem tudtam mit együnk. Ilyenkor kérdezgetek mindenkit, hogy mit csináljak? Nah, de mit?
Ekkor mondta anyu, hogy régen sokat csináltuk a párizsis melegszendvicskrémet, hogy csináljak azt!
Hozzávalók:*20dkg párizsi egészbe, majd lereszelve
*10dkg kolbász szintén reszelve
*tejföl
*só, bors
*sajt
Elkészítés: A párizsit lereszelem az almareszelővel, majd villával összkeverem, töröm. A kolbászt is lereszelem, hozzákeverem a párizsihoz. Annyi tejfölt keverek bele, hogy kenhető legyen és sózom, borsozom ízlés szerint. Én tettem bele egy kis mustárt is, anya nem szokott.
Kicsit hűtőbe teszem, majd megkenem a kenyereket, leszórom sajtal és megsütöm!
Gyors, egyszerű, finom!
Jó vacsit!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése