- egy csomag babapiskóta (vagy 250 g piskótamorzsalék)
- 10 dkg cukor
- 5 evőkanál rum
- 5 dkg mazsola
- 4 evőkanál málnaszörp
- 3 evőkanál puha vaj
- 1 evőkanál holland kakaó
- 5 dkg darált dió
Elkészítés: Reszelt csokoládé a bevonathoz. A cukorból és 1 dl vízből főzz sűrű szirupot. A piskótát daráld le, a mazsolát áztasd be a rumba. Keverd össze a piskótamorzsát a rumos mazsolával, a málnaszörppel és a kihűlt sziruppal. Hagyd állni, hogy az ízek összeérjenek, közben a puha vajat keverd el a dióval és a kakaóval, és morzsold össze a masszával. Formázz golyókat belőle, és hempergesd meg csokireszelékbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése