*csirkemell
*gomba(kb. 250dkg)
*fél erőleves kocka
*1 fej vöröshagyma
*só, bors
*olaj
*főzőtejszín
Elkészítés:Az apróra vágott csirkehusit kevés olajon megpirítom, sózom, borsozom vizet öntök alá és fedő alatt puhára párolom.Egy másik edényben az apróra vágott gombát kevés apróravágott hagymás megpárolom, addig míg el nem fő a leve. Egy harmadik edényben kb. 2-2,5 dl vizet felforralok és erőleveskockát teszek bele! A fellfort erőleves lét a húshoz öntöm. Majd a kész gombát is a husihoz öntöm, 2 kanál lisztet teszek rá és beleöntök 2dl főzőtejszínt, jól összekeverem, készre rottyantom. Rizzsel,sültkolompérral vagy galuskával tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése