16 évesen(egy nyári szünetben) anyukám kiültetett maga mellé a kiskonyhába, kezembe nyomott egy füzetet és elkezdtünk főzni! Mutatta, diktálta a receptet, én meg leírtam! Következő héten meg kellett főzzem. Az alap dolgok mentek. Akkor kínszenvedésnek éltem meg.
19 évesen kaptam egy saját konyhát. Ott álltam egyedül, csak telefonos segítséggel és néztem a tűzhelyet, a lábast és hirtelen nem tudtam mihez kezdjek.
Ekkor vettem elő a a megírt receptfüzetem és kezdtem el főzni! Azóta szenvedélyemmé vált!

Vőlegényem is szereti főztömet és ez a legjobb érzés a világon!
Én, mint kezdő háziasszony ebbe a Blogba írom le tapasztalataim, összegyűjtött-kipróbált receptjeim!
Remélem másnak is segíthetek!
Jó olvasgatást & Sütést-főzést!

2012. január 7., szombat

A vattacukor

Nagy öröm volt, amikor megkaptam férjemtől. Még nagyobb amikor végre sikerült is egy szépet elkészíteni. Aztán elkerült a polcra... Várja, hogy május legyen, eljöjjön az ideje és hogy majd egy jó kis gyerekzsúron lehessen vele örömet szerezni a lurkóknak.... Egy gyerekzsúr éke lehet...apukák addig sem unatkoznak:) Nem is drága egy édesség hurka pálcika+cukor kell hozzá. Már csak ízesítettre vadászok,aki tud elfogadható áron, vagy ötleteket kérem írja meg.
Köszönöm....

3 megjegyzés:

  1. Nekünk is van és imádjuk! Persze, főleg a szabadban - a konyha védelmében. Ízesítőt az Auchanban vett nekem a húgom. Eddig a Bolero italporból tettem keveset a cukorhoz. Rengeteg íz és olcsó! És színes is lesz kicsit.

    VálaszTörlés
  2. Én vattacukorárustól szoktam aromás cukrot venni. Ezek színesek, ízre semmi extra, csak rózsaszín, kék.., zöld..:)))

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon szépen köszönöm a tippeket!:)
    Igazából van vattacukros ismerős megkérdezem ad e el nekem:)

    Még egyszer köszönöm:)

    VálaszTörlés