16 évesen(egy nyári szünetben) anyukám kiültetett maga mellé a kiskonyhába, kezembe nyomott egy füzetet és elkezdtünk főzni! Mutatta, diktálta a receptet, én meg leírtam! Következő héten meg kellett főzzem. Az alap dolgok mentek. Akkor kínszenvedésnek éltem meg.
19 évesen kaptam egy saját konyhát. Ott álltam egyedül, csak telefonos segítséggel és néztem a tűzhelyet, a lábast és hirtelen nem tudtam mihez kezdjek.
Ekkor vettem elő a a megírt receptfüzetem és kezdtem el főzni! Azóta szenvedélyemmé vált!

Vőlegényem is szereti főztömet és ez a legjobb érzés a világon!
Én, mint kezdő háziasszony ebbe a Blogba írom le tapasztalataim, összegyűjtött-kipróbált receptjeim!
Remélem másnak is segíthetek!
Jó olvasgatást & Sütést-főzést!

2011. július 4., hétfő

Fészekrakó ösztön, avagy Dzsem befőzés ezerrel..... Sárgabarack dzsem

Nincs mit mondjak, beteges lett az hogy mindenből dzsemet főzök:)
Ennél egy izgalmasabb is készült, de majd azt legközelebb:)

Elkészítés: Dzsem fix-en leírtak szerint:)

5 megjegyzés:

  1. Kedves Szandra!
    Mikorra vagy kiírva?

    VálaszTörlés
  2. Már bármikor jöhet:)
    De 18 a kiírt időpont:)

    VálaszTörlés
  3. Akkor szorítok. :-) Nekem is már csak 3 hónap :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszi:)
    Nagyon hamar eltelik:) Az biztos!!!!:)

    VálaszTörlés
  5. Egy kis meglepetés: http://andikezimunkai.blogspot.com/2011/07/egy-kedves-meglepetes.html ;)

    VálaszTörlés