16 évesen(egy nyári szünetben) anyukám kiültetett maga mellé a kiskonyhába, kezembe nyomott egy füzetet és elkezdtünk főzni! Mutatta, diktálta a receptet, én meg leírtam! Következő héten meg kellett főzzem. Az alap dolgok mentek. Akkor kínszenvedésnek éltem meg.
19 évesen kaptam egy saját konyhát. Ott álltam egyedül, csak telefonos segítséggel és néztem a tűzhelyet, a lábast és hirtelen nem tudtam mihez kezdjek.
Ekkor vettem elő a a megírt receptfüzetem és kezdtem el főzni! Azóta szenvedélyemmé vált!

Vőlegényem is szereti főztömet és ez a legjobb érzés a világon!
Én, mint kezdő háziasszony ebbe a Blogba írom le tapasztalataim, összegyűjtött-kipróbált receptjeim!
Remélem másnak is segíthetek!
Jó olvasgatást & Sütést-főzést!

2010. október 4., hétfő

Gombás-borsos tokány

Hozzávalók:
*250gr. gomba
*fél kg. csirkemell
*só
*bors
*olaj
*nagy fej vöröshagyma
Elkészítés: A hagymát apró kockára várom és kevés olajon üvegesre párolom a gombával. Az apróra vágott husikákat ráteszem és fehéredésik pirítom, majd sózom, borsozom(jól megborsozom).
Megpárolom a húst, ha puha, jó szaftosra hagyom.
Nah kész is:D
Én tésztával tálaltam....

NYAM

(igazából nincs mit írnom róla, mert gyors és finom!)

2 megjegyzés: