Az eperleves bejegyzésben írtam, hogy nem vagyok normális, mert 40fokos konyhában olyat főztem, amitől lett 50fok:D
Igen párom kinyögte, mit enne és én voltam olyan kedves, hogy meg is csináltam. Csak nem gondoltam végig, hogy nem elég, hogy megfőzöm a tojást, krumplit....de be is kellett gyújtanom a sütőt...
De a lényeg finom lett és szaunázhattam...
Igen párom kinyögte, mit enne és én voltam olyan kedves, hogy meg is csináltam. Csak nem gondoltam végig, hogy nem elég, hogy megfőzöm a tojást, krumplit....de be is kellett gyújtanom a sütőt...
De a lényeg finom lett és szaunázhattam...
És mitől újraálmodott???
Én már unom, 20 éve, ugyan úgy eszem, ugyan úgy csináljuk.
És mit is tettem vele?
A tejfölbe kevertem egy kis borsot, kis pirospaprikát, hígítottam kicsit tejjel. Lecsó helyett virslit dobálgattam rá(jah és sajtos volt) és amit még sosem raktam rá, de sok helyen szoktak, sajtot.
Szóval órányi magamfőzés után ettünk hűs levest, forró rakott krumplival. És szuper ízes lett.
Jó étvágyat!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése