Fagyit fényképezni a világ legnehezebb dolga. Olvastam is, hogy a magazinokba, szakácskönyvekbe ha fagylaltot fotóznak azok nem is azok, hanem krumplipüré, színezve.... Vagy akármi ami nem olvad és lehet fotózni, de hasonlít a fagyira.
Szóval igen...igen, IGEN!
Sikerült a fagyigépbe a fagyi:D
Az alapot 2 órára hűtőbe, majd kicsit fagyasztóba is tettem és ajj olyan mint a bolti, nem sokkal jobb, mert az én szám íznének felel meg!!!!
Szóval nyam:D
A receptet egy fórumon kaptam! Köszönöm!
/zárójelbe megjegyzem, ma dolgoztam hivatalosan is dolgozó nő vagyok/Szóval igen...igen, IGEN!
Sikerült a fagyigépbe a fagyi:D
Az alapot 2 órára hűtőbe, majd kicsit fagyasztóba is tettem és ajj olyan mint a bolti, nem sokkal jobb, mert az én szám íznének felel meg!!!!
Szóval nyam:D
A receptet egy fórumon kaptam! Köszönöm!
2 tojásfehérjét 3 e.k. cukorral verj fel kemény habbá, adj hozzá 1.5dl tejet, 1 e.k.cukrot (ettől jó édes lesz, elhagyható), 2dl tejszínt, ha túl sűrű tegyél még hozzá egy kis tejet és mehet a gépbe.
Legvégül 4 evőkanál kókuszreszeléket.
Pár óra hűtő és mehet a gépbe!
Isteni!
JÓÓÓÓÓ étvágyat!
Ezúton szeretném üdvözölni a 40. olvasómat! Szép szám, köszönöm, hogy ennyien megtiszteltek az olvasással!!!!!!
Izgalmas, biztos nagyon finom lehet
VálaszTörlésJól hangzik!Szép lett a kép,fagyi,kék-fehér háttér!(L)
VálaszTörlésKöszönöm,köszönöm!!!!
VálaszTörlésNagyon kókuszos.....:D