Rengeteg helyen olvastam már pudingos kelyhekről. Nem kell hozzá nagy tudomány, gyors, elronthatatlan és "alkatrészek" mindig vannak a kamrába.
Édességhiányba kűzdöttem tegnap és kezdők konyhájába olvastam a tejszínes, piskótás kelyhet! Olyan guszta volt! Erre megalkottam a saját elképzeléseim alapján ezt a csodát:D
Hozzávalók:*étcsokoládés pudingpor (pár hete láttam meg a boltba, és azonnal vettem)
*magvazott megy rumba áztatva (negyed befőttesüvegnyit hazsnáltam)
*babapiskóta (6db) + 1 díszítés
Elkészítés: Megfőzöm a pudingot, közben a beáztatott meggyeket a kelyhecske aljára sorakoztatom, török rá babapiskótákat. 6 kehelybe tettem, mindin kehelybe 1 babapistit törtem. (sajna nincs szebb és nagyobb kelyhem). Ráöntöttem a pudingot és 1 szem meggyel díszítettem, és fél kis babapiskótával.
A piskóta megpuhúl, rumos meggy isteni és a puding....
Éjszakára hűtőbe dermesztem....
gyors, kellemes, finom :)
VálaszTörlésJól hangzik!kifogom próbálni!
VálaszTörlés