Mindig felmerűl ez a kérdés és szerintem nem csak nálam. Ilyenkor szoktam elkészíteni a sajtos tejfölös tésztát. Szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerná, mert a menzán milliószor kaptunk,már már unásig. Még jó hogy nem eszek menzán és nem unom, mert ha elkészítem olyan jól esik.
Elrontani nem lehet:D
Ízesítei nem szoktam, csak kifőzöm sós vízben a tésztát, rá a tejföl és a reszeltsajt.
Tegnap nagy melepetésemre a szomszéd hozott a fóliájából uborkát. Igaz nem napon érlelt és nem is a mama bio-ubija, de olyan jól esett egy kis "vitamint", zöldséget enni, aminek nem mű íze van.(mert amiket most lehet kapni a boltba minden, csak nem uborka)
Tegnap este bundáskenyeret csináltam és megtaláltam a szekrénybe pakolás közbe a csokipudingot, nem is 1et legalább 3at. A többi ízűről nem is beszélve. Gyors egyet meg is főztem páromnak, aki rajnong érte. Igen ám, de megette mindet. És kellett még neki. Kutattam tovább a kis éléskamrába és megtaláltam a Duo-pudingot, amit vagy ezer éve vettem, hogy kipróbáljam. Hát nekem másabb a vaniliás pudingja mint a simának, kicsit édesebb(ez már alap cukrozott), de páromnak ízlett.
És alig várom, hogy érjenek a gyümölcsök, mert ha házipudingot készitek, abba szeretek tenni gyümölcsöket, számomra úgy az igazi. És én a házipudlingot(mi így hívjuk) jobban szeretem. Sőt sok helyen láttam jó csokis, karamellás házipudingot melyeket lassan ki is próbálok. Mert több időm lesz,mert ma meglett 2 vizsgám:D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése