16 évesen(egy nyári szünetben) anyukám kiültetett maga mellé a kiskonyhába, kezembe nyomott egy füzetet és elkezdtünk főzni! Mutatta, diktálta a receptet, én meg leírtam! Következő héten meg kellett főzzem. Az alap dolgok mentek. Akkor kínszenvedésnek éltem meg.
19 évesen kaptam egy saját konyhát. Ott álltam egyedül, csak telefonos segítséggel és néztem a tűzhelyet, a lábast és hirtelen nem tudtam mihez kezdjek.
Ekkor vettem elő a a megírt receptfüzetem és kezdtem el főzni! Azóta szenvedélyemmé vált!

Vőlegényem is szereti főztömet és ez a legjobb érzés a világon!
Én, mint kezdő háziasszony ebbe a Blogba írom le tapasztalataim, összegyűjtött-kipróbált receptjeim!
Remélem másnak is segíthetek!
Jó olvasgatást & Sütést-főzést!

2010. január 31., vasárnap

*Anya főztje2.0*

És ime a második kedvenc ételem anya fakanalából!
Ő a Füles leves! Pár éve egy étterembe evett anya ilyet, otthon addig próbálkozott, amíg hasonló, végül ugyan azt az ízt főzte meg! Eredetileg Tárkonyos raguleves juhtúrós gombóccal! Isteni finom, imádom! És ebből is annyit tduok enni, amennyit nem szégyellek és addig, amíg el nem fogy a tányéromról!
Én még nem csináltam, recept igaz megvan, de szigorúan titkos:D Akár csak a csokitorta krémje:D Talán rajtam kívűl még senkinek sem sikerűlt olyan finomra:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése