16 évesen(egy nyári szünetben) anyukám kiültetett maga mellé a kiskonyhába, kezembe nyomott egy füzetet és elkezdtünk főzni! Mutatta, diktálta a receptet, én meg leírtam! Következő héten meg kellett főzzem. Az alap dolgok mentek. Akkor kínszenvedésnek éltem meg.
19 évesen kaptam egy saját konyhát. Ott álltam egyedül, csak telefonos segítséggel és néztem a tűzhelyet, a lábast és hirtelen nem tudtam mihez kezdjek.
Ekkor vettem elő a a megírt receptfüzetem és kezdtem el főzni! Azóta szenvedélyemmé vált!

Vőlegényem is szereti főztömet és ez a legjobb érzés a világon!
Én, mint kezdő háziasszony ebbe a Blogba írom le tapasztalataim, összegyűjtött-kipróbált receptjeim!
Remélem másnak is segíthetek!
Jó olvasgatást & Sütést-főzést!

2009. augusztus 11., kedd

Aszalt szilvával töltött csirkemell

Hozzávalók:
*4 szelet csirkemell
*aszaltszílva
*tojás, liszt, zsemlemorzsa
*füstöltsajt
Elkészítés: A csirkemelleket kiklopfolom:D belerakom az aszaltszilvát, mellé a egy sajtcsíkot. Feltekerem és a végét hústűvel(ha nincs fogpiszkálóval)összetűzöm, hogy ne folyhasson ki a sajt. Ezután bepanírozom és forró olajban kisütöm.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése