Nagynak
Jajjj hogy imádom a tavaszt a zsenge zöldségeket, jajjjj mennyire finom is. És milyen jó újra kotyvasztani a kicsinek:)
Ahogy nő úgy nő a hozzávalók száma is, és már nem csak magában megfőzöm, hanem tehetek bele petrezselymet kis fokhagymát is. Olyan jó így boszorkánykodni:)
Nagymamám küldött a dédijének kis spenótot és hát mivel én is szeretem magamnak is készítettem.
Mindent egyszerre kezdtem el és főzés közben választottam külön az én és az ő dolgát:)
Először is sós vízben megfőztem a spenótot, majd leöntöttem.
Ekkor lett külön lábas téma...Enyémet felöntöttem tejjel, tettem bele sót, borsot tovább főztem, majd kenyér béllel összeturmixoltam és kész is lett.
Kislányomét vízzel öntöttem fel, nagyon mini fokhagymát reszeltem bele és tettem bele bio sómentes vegetát is, csipetnyit, majd készre rottyantottam. Majd neki is kenyér béllel mixereltem össze.
Főt tojjásal, kicsi főtt toji sárgájával ette. Hát türelmetlenül várta és már csak a felét tudtam lefotózni.
Kis haspók :))))
Jóóó étvágyat!
Annak idején én sok spenótot készítettem a pici lányomnak, (nos azóta felnőtt), de mindig imádta. Akkor én 1 szem kockacukrot tettem bele és szintén főtt tojás sárgáját nyomtam bele. Nagyon szerette.
VálaszTörlésNem is rossz ötlet!
VálaszTörlésKöszönöm!